Siirry pääsisältöön
Päi­jän­teen­ka­tu 9 B 1, 15140 Lah­ti

YRITYKSEMME

Yrityksemme perusti vuonna 1973 arkkitehti Jorma Salmenkivi ja alkuperäinen Y-tunnus on matkassamme edelleen. Olemme todenneet olevamme parhaimmillamme keskikokoisena; olemme tehokas, asiakaslähtöinen, nopeasti reagoiva ja projektit hallitseva toimisto. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää ja siihen panostamme.

Arkkitehtitoimisto

1973   

Toimisto perustetaan Lahteen nimellä Arkkitehti- ja Insinööritoimisto Salplan Oy

1979–1989

Arkkitehtitoimisto Jorma Salmenkivi Oy

1989–1994

Arkkitehtitoimisto Salmenkivi Mäkelä Havas Oy

1994–2000

Arkkitehtitoimisto Salmenkivi Havas Oy

2000–2019

Arkkitehtitoimisto Havas Rosberg Oy

2020–

Arkkitehtitoimisto Rosberg Ikävalko Oy

Malskilta käsin ympäri Suomea

Vuonna 2020 muutimme uuden sukupolven voimin uusiin tiloihin Lahden Malskille eli Lahden Mallasjuoman vanhaan tehdaskiinteistöön, jossa sijaitsee myös Lahden ylpeys, visuaalisten taiteiden museo Malva. Lahdesta käsin suunnittelemme eri puolille Suomea Hangosta Ylläkselle ja tarvittaessa kauemmaksikin.

Palvelut

Toimistomme tekijät

Meiltä löytyy tekijöitä ikinuorista konkareista uraansa innokkaina aloittaviin suunnittelijoihin. Yhteenlaskettua suunnittelukokemusta toimistoltamme löytyy yli 200 vuotta. Tasa-arvo kuluu toimistomme perusarvoihin.

Pitkän historian aikana toimistolle on syntynyt perinteitä. Esimerkiksi vapaa-ajankeskusten suunnittelusta on poikinut vuosikymmeniä jatkunut lasketteluperinne, josta keväisin nautimme porukalla pohjoisen rinteillä.

Yhteystietomme